Pages

onsdag 12. mai 2010

Eksamensløsninger

I dag har elever på videregående fått vite hvilke fag de er trukket ut i til skriftlig eksamen. I den forbindelse tenkte jeg at noen kunne ha glede av noen av mine løsningsforslag på eksamenssett/eksempelsett i enkelte fag.

S1

R1

R2

Tips: Trykk Ctrl+L for å vise i fullskjerm (og Esc for å gå ut av fullskjermvisning).

8 kommentarer:

 1. Flotte løsningsforslag. Hvordan lager du fortegnslinjer og setter opp polynomdivisjoner i LaTeX? Kan du vise litt kildekode?

  SvarSlett
 2. Jeg lager fortegnslinjene ved å bruke pstricks. Polynomdivisjon ved å bruke miljøet split. Da kan jeg styre hvordan likninger kommer blir plassert under hverandre.

  Du kan sjekke en av filene på
  http://dl.dropbox.com/u/171320/Fag/R1/V2009.tex

  SvarSlett
 3. Jeg skal opp i muntlig eksamen i R2 på fredag. Kunne trengt løsningsforslagene for våren 2008 og våren 2009. Problemet er at jeg ikke får åpnet filene når jeg trykker på de. Noe forslag til løsning? Takker og bukker dypt på forhånd for hjelpen. Om du kan er jeg veldig takknemlig om du kunne sendt pdf-filene til meg på mail (bekken915@hotmail.com).

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Dette hjalp veldig!

  SvarSlett
 5. R2 høsten 2009, oppgave 2b:Løsningsforslaget sier at AB x AC= [-8, -6. 11] Det må vel være feil? Jeg får [-8, -2, 4] uansett hva jeg gjør. Tar jeg feil?

  SvarSlett
 6. Du tar nok feil. Sjekk vektorene dine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, satt opp feil, 2 1 2 1 2 istedenfor 2 1 2 2 1. U c.

   Slett
 7. Hei!

  Jeg har muntlig eksamen i S2 på mandag, og lurer derfor på om du har noen godt opgaver som jeg bør øve på? Samt fasit, og forklaringer på hvordan jeg bør løse oppgavene.

  Du kan svare meg på mail: emilie_carlsen@hotmail.com

  Tusan takk!

  SvarSlett

Kommentarer