Pages

fredag 5. juni 2009

Eksamen 2009

Writing Exams, av ccarlstead på Flickr, CC-by lisen.I dag har vi siste skriftlige eksamensdag i videregående skole. I år har vi hatt tre uker med eksamener hver dag på vår skole, og det har vært veldig frustrerende. Selv om elevene har rett på timetallet som læreplanen spesifiserer i de ulike fag, så har dette vært veldig vanskelig å få til i år, siden vi har vært nødt til å sitte vakt en del dager og siden det ikke har vært ledige klasserom. Dette er nytt av året, siden privatistene i år har eksamen sammen med elevene på videregående. Derfor måtte eksamensperioden strekke seg over tre uker, siden vi da ikke kunne ha mange fag på en og samme dag.

Min oppfordring er derfor å få dette endret tilbake til slik det var før. Skill privatister fra elever under eksamen! På twitter har jeg sendt meldingen «@Udir Skill privatister fra elever, nei til tre-ukers kaos nest år! #Eksamen2010». Dersom du er enig i dette, så er oppfordringen her gitt videre til deg!

1 kommentar:

  1. Jeg trodde dette handlet om at elevene nå har to skriftlige trekkfag i stedet for ett, og at eksamene måtte spres for å få eksamenskabalen til å gå opp. Men jeg har jo også husket på at jeg også hadde to skriftlige trekkfag da jeg gikk på vgs, og eksamensperioden var nok ikke like lang da...
    Dette forklarer faktisk saken langt bedre.

    SvarSlett

Kommentarer